På grund af corona/COVID-19 udsætter vi de planlagte fællestræninger til 2021, men det skal ikke afholde dig fra at være fysisk aktiv.

Klik her og læs de gode råd her

Kom med på cykeltur

Kom og vær med, når Gitte og Søren Oxbøll inviterer til fælles cykeltur en søndag om måneden som en del af Team Astma-Allergi Danmark.

CYKELTURENE ER DESVÆRRE UDSAT TIL 2021 PÅ GRUND AF CORONA-SITUATIONEN. Vi opfordrer stadig til at du ikke lader astma begrænse dig i at være aktiv.

Søren & Gitte Oxbøll samler ind til Astma-Allergi Danmark gennem deres cykelture som en del af Team Astma-Allergi Danmark.

Som astmatiker har Gitte selv oplevet de udfordringer, der kan være forbundet med at dyrke cykling. I dag nyder ægteparret cykelturene sammen, og de vil gerne invitere dig med.

Den første søndag i hver måned hen over sommeren vil der være cykeltur med afgang fra Astma-Allergi Danmarks hus i Trekroner (et andet afgangssted kan aftales internt). Mødetidspunktet er klokken 10, og derfra bliver der cyklet 1-2 timer efter aftale mellem deltagerne. Turene er for alle niveauer og med fællesskab omkring de begrænsninger, astma og allergi kan medføre.

Astma-Allergi Danmarks Rådgivning vil være til stede både før og efter cykelturen for at svare på spørgsmål og give gode råd om hverdag og sygdom. Så hvis du har lyst til at komme ud og nyde en cykeltur, hvor I er fælles om eventuelle begrænsninger, så håber vi meget at se dig!

Gør som Søren - lav din egen indsamling

På få minutter kan du starte din helt egen indsamling til fordel for Astma-Allergi Danmarks arbejde. 

Støtten går til Astma-Allergi Danmarks arbejde for, at alle berørt af astma, allergi, høfeber og eksem får en bedre hverdag.

Din indsamling skal oprettes gennem indsamlingssiden BetterNow. som hjælper private med at starte indsamlinger til godtgørende formål – nemt og enkelt.

 

 

Har du pollenallergi, høfeber eller astma, står du ikke alene. Mere end en million danskere lever nemlig med pollenallergi. Heraf har 30 procent af dem også astma.

Det koster kun kr. 225 om året.