Lav din egen indsamling

Hvis man er velbehandlet, kan man sagtens være aktiv - Lav indsamling og støt vores arbejde, som en del af Team Astma-Allergi Danmark

På få minutter kan du starte din helt egen indsamling til fordel for Astma-Allergi Danmarks arbejde. Som tak sender vi en trænings t-shirt med Astma-Allergi Danmarks logo til dig.

Start din indsamling – og få en t-shirt

Du kan starte din egen indsamling til støtte for Astma-Allergi Danmark, der arbejde for, at alle berørt af astma, allergi, høfeber og eksem får en bedre hverdag.

Din indsamling skal oprettes gennem indsamlingssiden BetterNow. som hjælper private med at starte indsamlinger til godtgørende formål – nemt og enkelt.

Som tak for at have startet en indsamling, sender vi en trænings t-shirt til dig. Skriv til info@astma-allergi.dk med link til din indsamling, ønsket størrelse på t-shirt og din adresse.

Sådan gør du

  1. Gå ind på Astma-Allergi Danmarks Betternow side og opret din egen indsamlingsside til fordel for Astma-Allergi Danmark arbejde. Tryk på den blå knap "Start fundraising". Alternativt kan du klikke på banneret øverst på denne side.
  2. Upload et foto eller en video, som du synes passer til formålet og skriv din egen personlige tekst, eller du kan benytte den standardtekst, som bliver foreslået.
  3. Del din indsamling i dit netværk. Brug fx Facebook til at gøre opmærksom på din indsamling. Alle kan give bidrag med deres kreditkort og støtte med et valgfrit beløb til din indsamling til Astma-Allergi Danmark.

Held og lykke med indsamlingerne!

Medlemskab for dig

Har du pollenallergi, høfeber eller astma, står du ikke alene. Mere end en million danskere lever nemlig med pollenallergi. Heraf har 30 procent af dem også astma.

Vi er din medlemsforening.

Det koster kr. 225 om året